2008. március 24., hétfő

Hold!

Ennél jobban én sem fogalmazhattam volna meg, hogy mi az, ami egész életemben foglalkoztatott. Nem hittem volna, hogy ilyen hangsúlyos a Hold egyem, de ezek szerint tényleg így van, mert más visszajelzéseket is kaptam, hogy ilyen (is) vagyok.

Itt talátam meg: Nők lapja café Horoszkóp, kivételesen hiteles, asztrológiai magyarázatot írtak.

Hold a Skorpióban

Holdi karmikus feladatod: A függőségi viszonyok felszámolása, az önállóvá válás, és hogy ne kerülj olyan helyzetbe, amikor akár te zsarolhatsz érzelmileg valakit, akár téged zsarolhatnak meg. El kell sajátítanod, hogy az érzelmi biztonság nem másoktól függ, hanem saját magadtól. A legnehezebb feladat az érzelmek kimondása, és a saját érzéseid megosztása azzal, akit szeretsz. Ha elkötelezted magad valaki mellett, akkor ki kell tartanod, és hűségesnek lenni.

Holdi karmikus örökségként kapod: Olyan nagy energiákat kapsz, amivel hegyeket lehet megmozgatni. Képes vagy mások lelkébe bepillantani és a titkaikat kifigyelni. De vigyázz, hogy ne ess az idők folyamán abba a hibába, amikor más titkait erőnek erejével akarod kikutatni, és talán még a mobilját is megnézed, a mailjeit is elolvasod. Szélsőséges érzelmek, hangulati ingadozás, az egyik pillanatban gyűlölsz, aztán imádsz. A két végletet ismered, az arany középutat nem, ezért mindenkinél szenvedélyesebb vagy. Az örök kíváncsi vagy. Téged aztán igazán nem a felszín, hanem a rejtett titkok és tulajdonságok érdekelnek. Ha meg akarsz tudni valamit, akár éveken keresztül kutatsz és ásol. külvilágnak mindenben segítesz, de te sosem kérsz segítséget. Nem azért, mert degradál, hanem mert természetedből fakadóan magad szereted megoldani a gondjaidat. És amíg másokban örömmel vájkálsz és hallgatod meg legmélyebb titkaidat, te sosem beszélsz magadról. ( ez eléggé igaz! :-) )

A holdi karma feloldása: Eltökéltnek kell lenned, ha elhatároztál valamit, akkor azt véghez kell vinned. Ha egy kapcsolatnak lejárt az ideje, akkor azt el kell engedned, nem szabad ragaszkodnod hozzá, mert ez akadályozza a fejlődésed. Amikor a párkapcsolatban megváltoznak az erőviszonyok, akkor érkezik el az ideje, hogy áldozatot hozz, és lemondj valami olyanról, ami nagyon fontos és amit nagyon akartál.

Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold a Skorpióban, a Bakban, a Szűzben.

Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Bikában, az Oroszlánban, a Vízöntőben.

Ezt pedig
itt találtam:

Hold a Skorpióban

Erős és elragadó. Misztikus kisugárzása távol tartja a riválisait, lenyűgözi barátait és szerelmi partnereit.
- Hogyan érez? Az Ön érzései a legmisztikusabbak és a legintenzívebbek. Szeretne belelátni a többiek lelkébe, de ritkán adja ki magát. Érzelmileg túlfűtött kapcsolatai tiszta érzésekre épülnek.
- Hogyan cselekszik? Mivel fél, hogy mások megszerezhetik a hatalmat ön felett, reakciói önfejű, makacs emberre utalnak. Állandó szexuális és érzelmi visszajelzéseket igényel. Az idegenekkel szemben gyanakvó.
- Mire van szüksége? Elsöprően intenzív és érzelmektől vezérelt szexuális kapcsolatra. Ha erre épp nincs módja, akkor is ki kell fejeznie Hold-oldalát valamilyen szenvedélyben.

Érzelmi természete, hangulatai, érzései és gondoskodó hajlama tisztán látó, gyanakvó, befelé forduló. Fontos számára, hogy átváltoztassa és eltávolítsa a külső álarcokat.

Nincsenek megjegyzések: