2008. február 5., kedd

Segíts!

Nem mondhatnám, hogy túl jól ismerem Salát. Ötven körüli, hihetetlenül pozitív életszemléletű nő, intelligens, békés, céltudatos, és egy harmonikus, boldog család összetartó erejét képezi.

Egy hete, amikor kint nyaraltak a francia Alpokban a családdal, a fia, Máté Snowboardozás közben balesetet szenvedett. Velem egykorú, 23 éves, életvidám, jó fej srác, ikrek csillagjegyű.
A baleset következménye kóma, az állapota stabil, de nem tudni, mikor szállíthatják haza.

Sala mindent latba vetett, segítséget kért, és tudatta az ismerőseivel, barátaival, hogy hogyan alakul Máté állapota. Kis segítséggel nyitottak egy blogot, amelyben részletesen leírják, mi történik, és mik a körülmények, mert a telefonálgatás, e-mail írás időbe és pénzbe kerül, és ez a leggyorsabb módja annak, hogy mindenkivel tudassák, mi történik.

Én nem tudok segíteni. Semmiben. Pedig szeretnék, mert egy olyan család ők, akik megérdemlik a sírog tartó boldogságot, akármeddig is tartson ez. Nem ismerem annyira, de szeretm őket, mert jelképeznek számomra valamit, ami nagyon fontos.
nagyon drukkolok, hogy a lehető legjobban jöjjenek ki belőle. Ha mással nem, azzal segíthetek, hogy kilinkelem MÁTÉ oldalát, mert megérdemli, hogy éljen, és már az is segít szerintem, hogy ha gondolunk rá szeretettel.

Hajrá Máté!

Nincsenek megjegyzések: