2011. szeptember 25., vasárnap

KV Teszt!



Újabb jegeskávét, vagyis pontosabban fogalmazva hűtött kávét emeltem le a sarki bolt polcáról, és kellemes csalódásban volt részem.

A Münsterland fém dobozos "fantasztikus lattéja" első látásra inkább energia italnak néz ki. Háromféle változatot forgalmaznak, Moccaccinos, Macchiatos és Cioccolato ízesítésben, nekem ebből a Macchiatot sikerült megkóstolnom.
Nekem személy szerint nagyon ízlett, bár különösen elfogult vagyok a lattékkla szemben, és mivel ebből a kiadásból mind a három változat tejes, csak az ízesítés más, azt hiszem ugyanazt a minőséget adja a másik két fajta, amire most már vadászni fogok.
Összetételben alulmúlja a Complettát, mert csak 30% tej van benne, de található benne egy pici kakaó és tejsavó is, valamint oldható babkávé kivonat. Az íz úgy vélem ettől lesz lágyabb, mint a többi dobozos kávé esetében. Az első korty meglepően kellemes volt, mert sajnos nagy előítéleteim vannak a fém dobozos kávékkal szemben az Eiskaffee incidens óta. hasonló, de még annyira sem cukros ízvilága van, mint a Complettának, hűtött és nem hűtött állapotban is nagyon jó, nem karcos, lágy és finom ízt ad.
Ami jó, arról felesleges többet beszélni. Finom, enyhe és magát itató íze van, klassz és designos a csomagolása, és nicns tele tartósítószerrel. Egyszóval a Münsterland Latte Fantasticojának 10-ből 9-et adok.

Nincsenek megjegyzések: